Kanye West puolustaa raiskauskohun ryvettämää Bill Cosbya

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuodesta 1996 aktiivisesti musiikkia tehnyt räppäri Kanye West on usein kohahduttanut mielipiteillään. Kahden lapsen isä on nyt ottanut Twitterin haltuun ja täyttänyt sivunsa kärkkäillä kommenteillaan muutaman tunnin aikana.

Yksi Kanye Westin julkaisemista kirjoituksista koski mediamylläkässä rypenyttä suosikkinäyttelijä Bill Cosbya. Cosbya on syytetty useista naisiin kohdistuneista rikoksista viime vuoden aikana. Kanye puolustelee veteraaninäyttelijää ja väittää miestä syyttömäksi kovaan ääneen.

Kanyen uskotaan hakevan vain huomiota kirjoituksillaan. Syynä miehen aktiivisuudelle pidetään 11. helmikuuta ilmestyvää T.L.O.P.-nimistä albumia. Albumi tunnettiin vielä kaksi päivää sitten nimellä Waves ja vuosi sitten nimellä SWISH, mutta West vaihtoi pitkäsoiton nimeä vielä kerran loppumetreillä. Kyseessä on hänen seitsemäs sooloalbuminsa.