Juha Tapio kahmi ehdokkuuksia Iskelmä Gaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Iskelmäradion perinteinen Iskelmä Gaala järjestetään perjantaina Tampereella Tampere-talossa. Eniten ehdokkuuksia vuosiäänestyksessä kahmi Juha Tapio, joka on perjantaina ehdolla neljässä sarjassa. Tapio on ehdolla Vuoden albumin, iskelmän, miesartistin ja viihdyttäjän sarjoissa.

Antti Tuisku, Jari Sillanpää, Anssi Kela, Neljänsuora, Chisu, Elias Kaskinen & Päivänsankarit ja Mitra keräsivät kukin kaksi ehdokkuutta. Vuoden miesartistiksi ovat ehdolla Juha Tapion lisäksi Anssi Kela, Elastinen ja Pate Mustajärvi. Vuoden naisartistiksi ovat ehdolla Anna Puu, Chisu, Johanna Kurkela ja Mitra.

Gaalassa esiintyvät Anne Mattila, Anssi Kela, Arttu Wiskari, Antti Ketonen, Chisu, Johanna Kurkela, Juha Tapio, Stig, Suvi Teräsniska, Yö, Laura Voutilainen ja Elias Kaskinen.