Pullollisesta Big Mac -kastiketta maksettiin lähes 100 000 dollaria

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

McDonald’s-pikaruoketjun Big Mac -hampurilainen täyttää 50 vuotta tänä vuonna. Sen kunniaksi yhtiö päätti tuoda Iso-Britannian Ebay-verkkohuutokauppaan myyntiin yhden erikoispullon verran Big Mac -kastiketta. Kastikepullon hinta kohosi kahden viikon aikana 84.000 euroon.

Mirror-lehden mukaan 740 millilitran pullo lähetetään huutokaupan voittaneelle erityisessä keräilylaatikossa. Huutokaupassa kerätyt rahat McDonald’s luovuttaa hyväntekeväisyyteen.

Ravintolaketjun mukaan tämä on ensimmäinen kerta kun pullotettua Big Mac -kastiketta on myyty julkisesti Iso-Britanniassa. Taannoin McDonald’s toi rajoitetun erän Big Mac -kastiketta myyntiin Australian ravintoloissaan. 4.000 pullon erä myytiin loppuun noin 15 minuutissa.