Pullollisesta Big Mac -kastiketta maksettiin lähes 100 000 dollaria

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

McDonald’s-pikaruoketjun Big Mac -hampurilainen täyttää 50 vuotta tänä vuonna. Sen kunniaksi yhtiö päätti tuoda Iso-Britannian Ebay-verkkohuutokauppaan myyntiin yhden erikoispullon verran Big Mac -kastiketta. Kastikepullon hinta kohosi kahden viikon aikana 84.000 euroon.

Mirror-lehden mukaan 740 millilitran pullo lähetetään huutokaupan voittaneelle erityisessä keräilylaatikossa. Huutokaupassa kerätyt rahat McDonald’s luovuttaa hyväntekeväisyyteen.

Ravintolaketjun mukaan tämä on ensimmäinen kerta kun pullotettua Big Mac -kastiketta on myyty julkisesti Iso-Britanniassa. Taannoin McDonald’s toi rajoitetun erän Big Mac -kastiketta myyntiin Australian ravintoloissaan. 4.000 pullon erä myytiin loppuun noin 15 minuutissa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat