Läpimurto palovammojen hoidossa – keinoiho parantaa ennätysnopeasti

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pahoissa palovammoissa iho ja mahdollisesti myös sen alaiset kudokset vaurioutuvat. Suomessa vakavista palovammoista kärsivistä potilaista lähes puolet on lapsia. Nyt ihon kudosten parantamiseen on keksitty mullistava keinoiho nimeltään Integra.

Hashem Al-Ghaili on julkaissut Facebook-tilillään videon, jolla esitellään palovammoissa lähes korvaamatonta apua tarjoava keinoiho ja sen toiminta. Keinoiho muodostaa keholle kalvon, jonka alla iho uudistuu nopeasti ja tehokkaasti.

Tuotteen ansiosta palovammoista voi selvitä ilman arpikudoksen syntymistä. Tuotteen on kehittänyt kirurgipari Ioannis Yannas ja John Burke. Se on säästänyt jo monen ihmisen hengen luodessaan ihmisen suurimmalle elimelle suojaavan kaksikerroksisen ja hengittävän kalvon.

Artificial Skin

Artificial skin is saving thousands of lives of burn victims.

Posted by Hashem Al-Ghaili on Tuesday, February 2, 2016

——