Omistaja vinkui koiranpennuille – reaktio vailla vertaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Mäyräkoirapentueen omistaja on kuvannut söötin videon karvakuonojen yllättämisestä. Omistaja oli nimittäin päättänyt testata, miten koirat reagoivat kuullessaan naisen vinkuvan ja ulisevan niille. Naisen tempaus on poikinut huvittavan reaktion pennuilta.

Pienet hännänheiluttajat menivät nimittäin hämilleen kuullessaan omistajansa ulisevan. Vaikka pennut itse pitivät taukoamatta vastaavanlaista ääntä, eivät ne tienneet kuinka suhtautua emäntänsä ääntelemiseen.

Koiranpennut kääntelivät päätään ihmetellessään kummallisia ääniä. Hämmästyneistä mäyräkoirista kuvattu video on julkaistu muun muassa Reddit-palvelussa. Monet ovat yhtä mieltä siitä, että pennut ovat niin söpöjä, että videota ei voi katsella hymyilemättä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat