Treffivinkit listattiin – näin pääset myös toisille treffeille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Treffailukulttuuri on muuttunut vuosien saatossa erilaisten deittisivustojen ja -sovellusten myötä. Tutustumistavasta riippumatta tärkeintä on kuitenkin itse kohtaaminen, joka pysyy aina samanlaisena ja yhtä jännittävänä.

Men’s Health listasi vinkit, joita noudattamalla miesten mahdollisuudet toisien treffien saamiseksi kasvavat tutkimusten mukaan huomattavasti.

1. Löydä hänet internetistä

Verkosta löydetyn treffikumppanin kanssa sovitut treffit menevät paremmalla todennäköisyydellä hyvin kuin yhteisten ystävien junailemat paritusyritykset.

2. Vie hänet syömään

Ravintolaillallinen saattaa kuulostaa kliseiseltä, mutta se parantaa miesten mahdollisuuksia saada toiset treffit naisen kanssa. Ravintolaillalliset päättyvät tutkimusten mukaan aina suotuisammin kuin esimerkiksi yhteiset patikointiretket tai museokäynnit.

3. Menkää syömään sushia

Sushiravintolassa illallistaneet menivät 170 prosenttia todennäköisemmin toisille treffeille.

4. Puhukaa politiikasta

Politiikasta väitteleminen ja puhuminen paransi miesten mahdollisuuksia. Oli oma mielipide sitten puolesta tai vastaan naisen mielipidettä se kannattaa ilmaista treffikumppanille.

5. Älä pitkitä treffejä

Hyvät treffit päättyivät niin, että nainen ei olisi vielä halunnut niiden loppuvan. Älä siis roiku treffeillä vaan lopeta hauska ilta lyhyeen jos haluat päästä vielä seuraaville treffeille. Yli kaksi tuntia 15 minuuttia kestävien treffien jälkeen seuraavan tapaamisen mahdollisuudet pienenivät huomattavasti.