Nainen suunnitteli poikaystävälleen T-paidan – ei mikään kaunis näky

Viihdeuutiset · Annika Kela

Omistushaluinen nuori nainen on julkaissut netissä kuvan lahjasta, jolla hän on ilahduttanut poikaystäväänsä. Mustasukkaisuuteen taipuvainen neitokainen oli antanut kumppanilleen paidan, jonka hän oli itse suunnitellut.

Nainen oli painattanut T-paitaan kasvokuvansa ja varoitustekstejä. Miehen paidassa luki muun muassa teksti: ”Jos näet tämän tekstin, olet liian lähellä! Minulla on tyttöystävä!”. Kuvassa poseeraavan miehen ilme kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Metro-lehden mukaan kuva on saanut ristiriitaisen vastaanoton, vaikka pariskunta on jälkeenpäin vakuuttanut, että kyseessä oli pelkkä vitsi.

Nainen kertoi, että hän sai elämänsä naurut nähdessään kasvonsa miehen paidassa. Huvittavinta paidan painatuksessa oli tyttöystävän pelottava katse. T-paita oli onneksi vain osoitus nuoren naisen kierosta huumorintajusta, eikä miehen ole pakko pitää paitaa päällä, ellei hän itse halua.

Source: <a rel="noreferrer nofollow" target="_blank" href="https://www.facebook.com/YourPsychoGF/?fref=ts&lt;/a&gt;">https://www.facebook.com/YourPsychoGF/?fref=ts&lt;/a&gt;</a>