Söpö video valloittaa verkossa – onko tässä hylje vai koira?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harva ihminen voi kiistää hylkeenpoikasten ja koiranpentujen söpöyttä. Sosiaalisessa mediassa valloittaneella videolla tavataan lemmikkieläin, joka voisi ulkonäkönsä ansiosta olla kumpi tahansa.

Videon kuvauksessa kysytään, esiintyykö videolla hylkeenpoikanen vai koira. Siinä bichon frise -koirarodun edustaja näyttää nimittäin hämmentävän paljon hylkeeltä pitäessään korvia päänsä takana. Rotu tunnetaan yleensä pörröisästä olemuksestaan, mutta tämä koira on päässyt nauttimaan kammalla sitä siistivän parturin käsittelystä.

Cute alert: A baby seal? Or a Snow White dog?

Julkaissut People's Daily, China 14. helmikuuta 2016

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat