Taylor Swift sivalsi Kanye Westia kiitospuheessaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Musiikkialan Grammy-palkintogaala järjestettiin tänä vuonna Los Angelesissa 15. helmikuuta. Taylor Swift voitti Vuoden albumi -palkinnon uusimmalla 1989-nimeä kantavalla albumillaan, joka olikin viime vuoden todellinen jättimenestys laulajattarelle.

Taylor Swift piti voimaannuttavan kiitospuheen palkinnon vastaanottamisen yhteydessä. Puheessa Swift rohkaisi nuoria naisia, mutta kiitospuheen on kuitenkin epäilty olevan todellisuudessa sivallus Kanye Westille, jonka kappaleen sanoituksissa vähätellään Swiftin menestystä.

Kanye West laulaa kappaleessaan Taylor Swiftistä sanomalla: ”I made that bitch famous”. Swift kommentoi puheessaan, että ei tule antamaan kenenkään ottaa kunniaa omasta työstään tai maineestaan, jonka hän on itse ansainnut.

Kanye West on aiemmin kommentoinut sanoitusta sosiaalisessa mediassa kertomalla hänen ja Swiftin välien olevan kunnossa, mutta ilmeisesti laulajatar halusi kuitenkin sanoa asiaan vielä viimeisen sanan.