Lentoyhtiö Kanye Westille Twitterissä: ”Ime m**aa, törkimys!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa sattuu ja tapahtuu päivittäin lukematon määrä mokia, jotka eivät koskaan päädy julkisuuteen tai edes suurelle yleisölle. Tilanne on kuitenkin aivan toinen, kun monikansallinen lentoyhtiöjätti haistattelee suosikkiartistille Twitterissä.

Tällainen tilanne sattui tällä viikolla, kun Virgin Australia -lentoyhtiön Twitter-tilillä julkaistiin erittäin poikkeuksellinen päivitys. Kanye Westille osoitetussa viestissä nimittäin todettiin vapaasti suomennettuna ”Ime munaa, törkimys!”

Twitter
Twitter

Viesti lähti nopeasti leviämään sosiaalisessa mediassa, ja pian lentoyhtiö julkaisi uuden päivityksen, jossa se kertoi ettei ole itse julkaissut viestiä ja tutkii tapausta. Myöhemmin Twitter-tiliä alihankintana päivittävä yhtiö julkaisi anteeksipyynnön tapahtuneesta.