Oletko kumppanisi paras kaveri? Näistä merkeistä tiedät

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Parhaimmassa tapauksessa oma kumppani on myös paras ystävä. Ideaali tilanne on se, että yhteisen ajan viettäminen on nautinnollista myös arjen keskellä. Nyt on listattu kymmenen merkkiä, joista tietää elävänsä parisuhteessa parhaan kaverinsa kanssa.

Sielunkumppanit, tähtiin kirjoitettu rakkaus, kaikkien aikojen voimapari ja toisiaan täydentävät vastakappaleet. Kaksi ihmistä voi rakastaa yli kaiken, mutta olla myös elämänsä suurimmat ystävykset. Parhaana kaverina toimiva kumppani saa mielitiettynsä nauramaan. Hän rakastaa pariskunnan sisäpiirihuumoria ja oman rakkaansa hymyä.

Kultainen kumppani rohkaisee rakastaa ja nostaa ylös vastoinkäymisten edessä. Hän jakaa yhteiset mielenkiinnonkohteet ja harrastukset. Tällaisen ihmisen seurassa on helppo olla oma itsensä, kun tietää, että elämän suurin rakkaus on aina tukena kuin ikuinen ystävä. Hän ojentaa olkapään itkua varten ja lohduttaa. Hän on läsnä ja ymmärtää.

Pariskunta voi pelata yhteen kuin tiimi, jota ei pysty horjuttamaan mikään tai kukaan. He ovat rehellisiä kaikesta mitä tekevät ja kunnioittavat toistensa olemassaoloa. He hoitavat toisiaan ja antavat aikaa. Parhaan kaverin lailla kumppani jaksaa keskustella murusensa kanssa vaikka läpi yön. Parhaiden kaverusten parisuhteessa pyydetään ja annetaan myös anteeksi.