Potter-tähti yllätti: ”En olisi halunnut suudella Emma Watsonia”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen näyttelijä Rupert Grint on tunnettu Ron Weasleyn roolistaan suosituissa Harry Potter -elokuvissa. Samassa elokuvasarjassa näytteli myös kaunis Emma Watson, jonka hahmoa Hermione Grangeria miehen tuli kuvauksissa suudella.

Grint on kertonut Mashable-sivuston haastattelussa, että Watsonin suuteleminen ei ollut hänelle mieluista. Moni voisi pitää Grintiä kommentin perusteella hieman hölmönä, mutta nuori mies perusteli asian sillä, että he ovat olleet Watsonin kanssa ystäviä pienistä lapsista saakka.

Grint ja Watson ovat tehneet yhdessä töitä yhdeksänvuotiaista asti, minkä vuoksi mies kertoi Watsonin kanssa suutelemisen olleen todella kiusallista. Grint ei halua koskaan enää ajatella kohtausta, mutta muisti kuvaustilanteesta sen, että hän oli peloissaan Watsonin kasvojen tullessa lähelle hänen omia kasvojaan. Myös Watson on kertonut, että suutelukohtaus oli todella kiusallinen.