Emma Watsonin näyttelijäura jäissä – paljasti nyt syyn!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

25-vuotias näyttelijäkaunotar Emma Watson tuli tunnetuksi elokuvaroolistaan Harry Potter -elokuvasarjan osissa. Nykyään määrätietoisesti naisten asioita ajava Watson on ilmoittanut, että hän aikoo pitää vuoden lomaa näyttelemisestä.

Watson haluaa pitää vuoden vapaata näyttelemisestä ja keskittyä itseensä. Nainen haluaa vuoden loman ajan tavoitella henkistä kasvua ja kehittää itseään. Watson kertoi Metro-lehden mukaan amerikkalaiselle Bell Hooks -nimiselle kirjailijalle, että hän haluaa ottaa tavoitteekseen lukea yhden kirjan joka viikko.

Emma Watson haluaa ottaa tavoitteekseen lukea joka viikko yhden kirjan, minkä lisäksi hän tulisi lukemaan vielä yhden ylimääräisen teoksen hänen järjestämäänsä kirjakerhoon liittyen. Watson kertoi lukevansa ja opiskelevansa tällä hektellä todella paljon itsekseen.