John Lennonin hiuskiehkura huutokaupattiin – hinta kymmeniä tuhansia euroja!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ei ole epätavallista, että julkisuuden henkilöille kuulunutta omaisuutta huutokaupataan moninumeroisilla summilla. Nyt edesmenneen Beatles-tähden hiuksia on myyty kymmenien tuhansien eurojen hintaan.

Yhdysvaltojen Dallasissa sijaitseva Heritage Auctions -huutokauppa asetti taannoin myyntiin John Lennonille kuuluneen hiuskiehkuran. Se myytiin brittiläiselle Paul Fraserille, joka maksoi hiuksista 35.000 dollaria, eli lähes 32.000 euroa.

Hiuskiehkura on peräisin saksalaiselta parturilta, jonka tehtävänä oli trimmata Lennonin hiuksia How I Won the War -elokuvaa varten. Billboard-lehden mukaan huutokaupassa myytiin myös esimerkiksi koko yhtyeen signeeraama valokuva, joka meni kaupaksi 42.000 dollarin hintaan.