Jymy-yllätys: Guns N’ Roses -yhtyeeltä uutta musiikkia?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Legendaarinen hard rock -yhtye Guns N’ Roses yllätti taannoin koko musiikkimaailman ilmoittamalla palaavansa keikkalavoille. Yhtye esiintyy alkuperäisellä kokoonpanollaan huhtikuussa Kaliforniassa järjestettävillä Coachella-festivaaleilla yli vuosikymmenen tauon jälkeen.

Tuoreiden huhujen mukaan yhtyeen comeback ei jäisi pelkästään vanhojen kappaleiden mukaan. Yhtyeen entinen tiedottaja Arlett Vereecke vihjasi Classic Rock -lehdelle Slashin nauhoittavan parhaillaan uusia kappaleita Guns N’ Roses -yhtyeelle.

– Tiedän heidän nauhoittavan jotain studiossa. Axl Rose ei ole ollut paikalla, mutta Slash on ehdottomasti ollut studiossa, Arlett Vareecke paljasti.

Classic Rock -lehden mukaan myös kitaristi Izzy Stradlin ja rumpali Duff McKagan on nähty nauhoittamassa uutta musiikkia. Yhtyeen ex-managerin, Alan Nivenin mukaan kaksikko on nauhoittanut ainakin muutaman yhteisen kappaleen joulun aikoihin.