Jean-Claude Van Damme saa oman televisiosarjan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Belgialaissyntyinen Jean-Claude Van Damme lukeutuu 1980- ja 1990-lukujen tunnetuimpiin toimintanäyttelijöihin, vaikka Aivan Arnold Schwarzeneggerin tai Sylvester Stallonen tasoista tähteä hänestä ei ole vielä tullut. Nyt mies on saamassa oman televisiosarjan.

Van Damme tulee esittämään pääroolian Jean-Claude Van Johnson -nimisessä sarjassa. Toimintakomediassa mies näyttelee fiktiivistä versiota itsestään, kamppalulajeihin erikoistunutta toimintatähteä joka on samaan aikaan salaisia tehtäviä suorittava agentti.

Jean-Claude Van Johnson -sarjan taustalla on Expendebles-elokuvien käsikirjoittaja Dave Callaham. Sarjaa tullaan esittämään Amazon-yhtiön suoratoistopalvelussa. Van Damme muistetaan elokuvista kuten Kickboxer, Täydellinen sotilas ja Timecop.