Raivokohtaus linja-autossa – nainen hyppäsi rattiin ja varasti bussin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä kärsii auktoriteettiongelmista. Siinä vaiheessa kun ongelmaan lisätään mielenterveyshäiriöitä, saattaa tuloksena olla suuria hankaluuksia ja vaaratilanteita. Newyorkilainen nainen kaahasi varastetulla linja-autolla pitkin suurkaupungin katuja.

Charity Headley oli astunut newyorkilaisen paikallisliikenteen linja-autoon aamu seitsemältä. Hän viis välitti bussiliikenteen säännöistä ja sytytti tupakan palamaan. Kuljettaja pyysi naista sammuttamaan savukkeen ja astumaan ulos ajoneuvosta.

Headley ei välittänyt pyynnöistä, vaan aloitti silmittömän riehumisen kulkuneuvossa. Hän tulistui niin paljon, että linja-autokuljettaja kehoitti kaikkia matkustajia poistumaan julkisesta liikennevälineestä.

Aikoinaan bussikuskina työskennellyt Headley varasti nopeasti linja-auton ja kaasutti pois paikalta, Gothamist uutisoi. Toinen bussi tukki Headleyn etenemisen muutaman korttelin päässä ja poliisit veivät huonokäytöksisen naisen putkaan.