Suomalaisryhmä lensi Nepalin turmakoneella äskettäin: ”Tälläistä se elämä on”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nepalissa putosi keskiviikkoaamuna pienikokoinen lentokone. Turmassa kuoli tämän hetken tietojen mukaan kaikki siinä olleet 23 ihmistä, sillä turmakone tuhoutui täysin. Nyt lentokone on tunnistettu, ja samalla selvisi, että se kuljetti taannoin suomalaista ryhmää Mount Everestille.

Anracan retkikunta
Anracan retkikunta

Stara uutisoi taannoin kuinka suomalainen Ancara-yhtye teki bändikeikkojen maailmanennätyksen soittaessaan livekeikan 4,5 kilometrin korkeudessa ja akustisen keikan viiden kilometrin korkudessa Mount Everestin perusleirissä. Tuoreimpien tietojen mukaan suomalainen ryhmä lensi samalla Tara Airin turmakoneella, joka on nyt pudonnut kohtalokkaasti.

– Tälläistä se elämä on. Täysin samalla koneella lennettiin muutama kuukaus sitten. Onneks tääl vielä henki pihisee. Aika pelottavaa on, kun istunut koneen kyydissä joka putosi 3 kuukautta meidän lennon jälkeen. Kuvassa ollaan just nouseen koneeseen, Ancaran Gary Keskinen kertoi.

– Ikimuistettava reissu ja lento oli. Elämä on kyllä aika pienestä kiinni loppujen lopuksi. Miettii koko tämän projektin saldoa niin tässä kaikessa loppujen lopuksi pelkkä kohtalo ohjasi meidän aikataulut niin ettei oltu nyt juuri tuossa koneessa, Keskinen kommentoi Staralle.