Leonardo DiCaprio iski jälleen – Laura on tuorein mallipokaus

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Leonardo DiCaprio on huhujen mukaan viettänyt kahden keskistä aikaa hotellissa malli-juontaja Laura Whitmoren kanssa. Pari tapasi toisensa BAFTA-gaalassa ja huhujen mukaan pariskunta jatkoi iltaa Rosewood-hotellissa.

The Sun -lehden mukaan pari flirttaili toistensa kanssa läpi gaalaillan ja lopulta he poistuivat paikalta yhdessä. Laura viihtyi Leonardon hotellihuoneessa aamuun asti.

Mallina ja juontaja työskentelevä Laura on viime kuukaudet tapaillut Sunset Sons -yhtyeen jäsentä Rory Williamsia, mutta suhde ei ole huhujen mukaan ollut vakavalla tasolla. Leonardo DiCaprio sen sijaan on viihtynyt sinkkuna sen jälkeen, kun hänet yhdistettiin romanttisessa mielessä malli Kelly Rohrbachiin.

Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat