Nainen antoi tylysti pakit miehelle – kunnes urheiluauto saapui paikalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jotkut naiset tuntevat vastustamatonta vetovoimaa miehiin, jotka ovat varakkaita, menestyviä ja ajavat hienoilla urheiluautoilla. Muille miehille annetaan tylysti pakit. Tällaisten ihmisten kustannuksella on saatu nauraa verkossa jo lukemattomia kertoja, ja tuorein tapaus on yksi noloimmista.

Nettivideoita tekevä ryhmä testasi millaisen vastaanoton sai mies, kun hän saapui iskemään naista katukahvilassa keskellä päivää. Pakithan siinä tuli. Sitten paikalle saapui hienolla urheiluautolla pukumies, joka meni myös pokaamaan naista. Treffit saatiin sovittua heti.

Sen jälkeen ensimmäinen mies saapui paikalle ja ”paljastui” pukumiehen pomoksi. Maailman ehkä noloimpiin naisiin lukeutuva neitokainen alistui pokaamaan tätä miestä, jolle oli 10 minuuttia aiemmin antanut pakit. Tapaus oli niin nolo, että videota on ehditty verkossa epäillä tekaistuksi ja näytellyksi.