Karmaiseva lutikoiden invaasio asunnossa – video saa haukkomaan happea

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet maailmalla jylläävästä lutikkaongelmasta, kun ihmiset ovat julkaisseet esimerkiksi hotellihuoneissa kuvattuja ötökkävideoita nettiin. Nyt vuoroon nousee lutikkavideo, joka lyö kaikki aiemmat julkaisut oksettavuudellaan. Videolla oleva sänky kirjaimellisesti kuhisee lutikoita.

LiveLeak-sivusto on julkaissut videon, jolla näytetään maailman ehkä karmivin lutikkasänky. Makuusija kuuluu asunnostaan häädetylle vuokralaiselle. Asuntoon menneet siivoojat ikuistivat kammottavan näyn verenimijöiden invaasiosta koko maailman ihmeteltäväksi.

Lutikoiden määrä on viime aikoina lisääntynyt myös Suomessa. Video toimii oivana muistutuksena kaikille matkaajille, miksi vaatteet ja matkalaukut kannattaa tarkastaa huolellisesti syyslomalta kotiin saapumisen jälkeen. Lutikoita voi hävittää tehokkaasti lämpötorjunnan avulla, sillä ne kuolevat pakkasessa tai yli 52 asteen lämpötilassa.