Leonardo DiCaprio voitti viimein Oscarin – Twitter täyttyi onnitteluista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Leonardo DiCaprio on ollut ehdolla Oscar-palkinnon saajaksi ensimmäistä kertaa jo yli 20 vuotta sitten. DiCaprio on ollut ehdolla jo yhteensä kuusi kertaa, mutta voitti ensimmäisen Oscar-palkintonsa vasta nyt. Moni toivoi ja suorastaan kampanjoi DiCaprion voiton puolesta, minkä vuoksi ihmiset ovatkin olleet riemuissaan voitosta.

Leonardo DiCaprio voitti Oscar-patsaan parhaasta miespääosasta elokuvassa The Revenant. DiCaprion voitto sai näyttelijäkollegat nousemaan ylös tuoleiltaan taputtamaan ja hurraamaan hyvin ansaitun voiton puolesta.

DiCaprion kaunis kiitospuhe sai myös kehuja osakseen, kun mies kiitti häntä uransa aikana auttaneita henkilöitä ja käytti aikaa myös puhuakseen ilmastonmuutoksesta. DiCaprion kiitospuheen jälkeen Twitter alkoi kuhisemaan onnentoivotuksia näyttelijälle, jonka voitosta kaikki näyttivät olevan todella iloisia.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat