Nainen synnyttänyt kolme lasta peräkkäisinä karkauspäivinä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Karkausvuotena, myös tänä vuonna, helmikuuhun lisätään 29. päivä, eli karkauspäivä. Tämä erikoisuus tulee kalenterissa vastaan aina joka neljäs vuosi. Taannoin ihmetystä herätti tapaus, jossa amerikkalaisnainen on synnyttänyt kolme lasta peräkkäisinä karkauspäivinä.

AP-uutistoimiston mukaan David ja Louise Estesin vuoden 2012 karkauspäivänä syntynyt tytär sai nimekseen Jade. Tyttö oli yliaikainen ja synnytys jouduttiin käynnistämään lääkkeiden avulla. Jade seurasi isoveljiensä mallia, sillä edellisenä karkauspäivänä vuonna 2008 syntyi Remington, ja vuoden 2004 karkauspäivänä Xavier.

Perheen uskomaton tuuri hämmästyttää luonnollisesti myös vanhempia. Avioparilla on karkauspäivänä syntyneiden lastensa lisäksi kaksi muina kalenterin päivinä syntynyttä lasta. Vielä vuonna 2012 perheellä ei ollut aikomusta kasvaa vielä tänään, vuoden 2016 karkauspäivänä. Varmuus asiaan saadaan kuitenkin varmasti muutaman päivän sisällä.