Tytär pestattiin vanhempien kännikuskiksi – vauva otettiin mukaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Wisconsinissa asuva pariskunta on joutunut kaltereiden taakse päästettyään yhdeksänvuotiaan tyttärensä auton rattiin. Lapsi toimi vanhemmilleen kännikuskina. Mukana oli myös pariskunnan liki vuodenikäinen vauva.

Jason Roth ja Amanda Eggert joutuvat vankilaan annettuaan autonsa avaimet tyttärelleen. He itse olivat olleet liian päihtyneitä ajamaan kotiinsa pick-up -mallisella ajoneuvollaan. Lisäksi 36-vuotias Roth hakkasi ambulanssihenkilökuntaa, joka oli tullut paikkaamaan miehen verta valuvaa kättä, NBC Chicago uutisoi.

Vastuuttomien vanhempien kuvat tulisi julkaista maitopurkkien kyljissä kauhutarinoiden kera. Tämä toimisi oivana muistutuksena kaikille äideille ja isille, miksi ei kannata heittää perhe-elämää lekkeriksi. Myös teini-ikäiset kiukuttelijat saisivat muistutuksen siitä, että ehkäpä heidän omat vanhempansa eivät olekaan niin kamalia.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.