Valtava lemmikkipupu etsii kotia – koirakin kalpenee rinnalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Skotlantilainen eläinsuojelutalo sai hoidettavakseen poikkeuksellisen suurikokoisen lemmikkikanin. Kyseessä on jättiläiskanirotua edustava Atlas-niminen pupu. Uudelta omistajalta vaaditaan erityistaitoja ja ennen kaikkea tilaa.

Glasgowissa sjaitseva eläintalo kuvailee hunajanväristä jättikania ystävälliseksi. Lisäksi se rakastaa hoitajiensa mukaan huomiota ja rapsuttelua. Vaikka Atlas on vasta seitsemän kuukautta vanha, on se kasvanut varmaankin jo neljä kertaa tavallisen kanin kokoiseksi.

Jättiläiskokoinen vemmelsääri syö uuden omistajansa helposti vararikkoon, mikäli siihen ei ole varauduttu etukäteen. Atlasta kuvaillaan myös uteliaaksi pupuherraksi, joka saa kaikki nauramaan ilkikurisen luonteensa ansiosta.

Our centre in Glasgow is seeking a new home for a larger than life rabbit.The 7 month old continental giant rabbit…

Posted by Scottish SPCA on Monday, February 8, 2016