Aamulypsyn Juha Perälä ryhtyi räppäriksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Lord Est on parhaillaan tekemässä paluuta uudella kappaleellaan. Staran tietojen mukaan miehen paluusingle Ralleissa esittelee samalla Aamulypsystä tutun Juha ”Peris” Perälän rap-artistina, sillä suosikkijuontaja on singlen vieraileva tähti.

Stara oli taannoin paikalla, kun uuden kappaleen poikkeuksellisen näyttävää musiikkivideota kuvattiin. Making of -kuvamateriaalia videokuvauksista julkaistaan lähipäivinä, kun musiikkivideo saa ensi-iltansa. Otteen uudesta singlestä voi kuulla alla olevasta Perälän Instagram-päivityksestä.

Perälä on esiintynyt riimittelijänä aiemminkin julkisesti, sillä hän vieraili taannoin JVG-yhtyeen keikalla festivaalilavalla.

#lohitanssi #pumppaanniinkumarkkualen

Video, jonka Juha Perälä (@perusvarma) julkaisi

lordestperisralleissa06032016

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat