Aamulypsyn Juha Perälä ryhtyi räppäriksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Lord Est on parhaillaan tekemässä paluuta uudella kappaleellaan. Staran tietojen mukaan miehen paluusingle Ralleissa esittelee samalla Aamulypsystä tutun Juha ”Peris” Perälän rap-artistina, sillä suosikkijuontaja on singlen vieraileva tähti.

Stara oli taannoin paikalla, kun uuden kappaleen poikkeuksellisen näyttävää musiikkivideota kuvattiin. Making of -kuvamateriaalia videokuvauksista julkaistaan lähipäivinä, kun musiikkivideo saa ensi-iltansa. Otteen uudesta singlestä voi kuulla alla olevasta Perälän Instagram-päivityksestä.

Perälä on esiintynyt riimittelijänä aiemminkin julkisesti, sillä hän vieraili taannoin JVG-yhtyeen keikalla festivaalilavalla.

#lohitanssi #pumppaanniinkumarkkualen

Video, jonka Juha Perälä (@perusvarma) julkaisi

lordestperisralleissa06032016