Kotibileiden yllätyskäänne – ilotulitteita takkaan!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset saavat välillä huonoja päähänpistoja ollessaan humalassa. Eräs kaveriporukka päätti laittaa illanistujaisissaan tunnelman kattoon räjäyttämällä olohuoneen keskellä olevan takan tulipesässä paketillisen ilotulitteita.

Yksi miehistä on kuvannut videolle, kun kaverukset ovat laittaneet takan tulipesään ilotulitteita. Miehet heittävät räjähteet takkaan, laittavat takan lasisen luukun kiinni ja siirtyvät innoissaan hieman kauemmaksi odottelemaan räjähtelyn alkamista.

Ilotulitteet alkoivat räjähtelemään takassa vuorotellen ja tilanne näytti olevan hallinnassa, kunnes yksi isompi raketti räjähti takassa. Ilotulitteen räjähdys rikkoi takan lasin, mikä sai loput ilotulitteet sylkemään kipinöitä suoraan olohuoneeseen.