Raju raekuuro yllätti autoilijan – tuulilasi sirpaleiksi

Autot Viihdeuutiset · Annika Kela

Etelä-Dakotan yli pyyhkäissyt rajunilma on keskeyttänyt autoilijoiden matkanteon eri puolilla osavaltiota. Eräs autoilija on kuvannut videolle, kuinka taivaalta alkoi sataa kaatamalla valtavia rakeita ja näkyvyys muuttui olemattomaksi.

Kuski ohjasi auton tien sivuun jatkaakseen matkaa sadekuuron loputtua. Jukin Video -kanavalla julkaistu video on hurjaa katseltavaa, sillä rakeet moukaroivat autoa kovaäänisesti. Taivaalta satavat rakeet olivat niin suuria, ettei tuulilasi kestänyt niiden tulitusta.

Videolta käy ilmi, että auton tuulilasi meni säröille jääkimpaleiden voimasta. Kauhistuttava ilma huolestutti autokuskia. Liikenne seisahtui kuuron ajaksi ja pian sen jälkeen keli parani huomattavasti. Toivottavasti Suomessa vältytään vastaavilta myrskyiltä kelien lämmetessä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.