Riita peiton rohmuamisesta kärjistyi – tyttöystävä haki lähestymiskieltoa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhteisestä peitosta kinasteleminen on äitynyt väkivaltaiseksi tappeluksi Englannin Cheshiressä. Peittoon kääriytynyt mies oli suuttunut tyttöystävälleen siitä, että hän yritti repiä peittoa pois hänen päältään. Riita kärjistyi käsirysyksi ja poliisit kutsuttiin paikalle.

Väkivaltaisen tappelun päätteeksi tyttöystävä ilmoitti eroavansa miehestä ja hän kertoi hakevansa lähestymiskieltoa. Mies sai tappelemisesta pahoinpitelysyytteen. Pariskunnan kiistaa on selvitelty oikeudessa ja tyttöystävän hakema lähestymiskielto on astunut voimaan.

The Macclesfield Express -lehden mukaan mies on tuomittu pahoinpitelystä ja hän tulee suorittamaan tuomionsa yhdyskuntapalveluna. Mies ei saa lähestyä entisen tyttöystävänsä asuntoa tai olla häneen yhteydessä. Tuomarin mukaan yhteisestä peitosta riiteleminen on parisuhteessa normaalia, mutta tässä kyseisessä tapauksessa osapuolet olivat menneet äärimmäisyyksiin ja riitely oli riistäytynyt käsistä.