Kaksivuotias ei saanut housuja jalkaan – soitti hätänumeroon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaksivuotiaalle taaperolle oltiin vanhempien toimesta opetettu, että aina hätätilanteen tullessa hänen tulee soittaa puhelimella numeroon 911. Eräänä päivänä pikkutytöllä oli ollut pukemisen kanssa hieman ongelmia, minkä vuoksi hän oli päättänyt soittaa hätäkeskukseen.

Etelä-Carolinassa perheensä kanssa asuva tyttö oli muistanut vanhempiensa neuvot hätäkeskukseen soittamisesta. Tyttö oli kokenut, että housujen jumiutuminen oli ollut todellinen hätätilanne ja soittanut itselleen apua. Konstaapeli Martha Lohnes oli ottanut tehtävän vastaan ja saapunut tytön avuksi.

Isovanhemmat olivat olleet paikalla Lohnesin saavuttua. Vaikka tytön hätä ei ollut todellinen hätätilanne, Lohnes oli ollut silti iloinen siitä, että kaksivuotiaalle oli opetettu miten apua soitetaan paikalle. Lohnes oli auttanut tyttöä pukeutumaan, minkä jälkeen taapero oli vielä pyytänyt päästä hänen syliinsä. Lohnes kertoi Fox News -uutisille tehtävän olleen hänen päivänsä kohokohta.