Turisti tappoi joutsenen – halusi ottaa selfieitä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Makedonian Ohridissa vieraillut turisti on tappanut järvessä uineen joutsenen ottaakseen yhteiskuvia upean linnun kanssa. Bulgariasta kotoisin oleva naisturisti oli tarttunut kiinni joutsenesta, raahatakseen linnun lähemmäs rantaa kuvia varten.

Macedonia Online-sivuston mukaan turistin seurassa ollut matkakumppani räpsi kuvia naisesta, joka piti joutsenta otteessaan. Kuvat paljastavat, että turisti retuutti lintua sen siivistä. Ohikulkijat kauhistuivat naisen tempausta ja riensivät linnun avuksi.

Apu saapui kuitenkin liian myöhään, sillä joutsen lyyhistyi elottomana rannalle. Asiantuntijat epäilevät, että lintu menehtyi sydänkohtaukseen, joka johtui pitkittyneestä paniikkikohtauksesta. Lintu oli selvästikin ahdistunut ja hätääntynyt turistin riepottelun seurauksena eikä sen sydän kestänyt. Paikalliset ovat olleet turistin raukkamaisesta teosta järkyttyneitä.