Kanye West kävi Ruotsissa – yhteistyötä IKEA-ketjun kanssa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanye West on ollut esillä mediassa viime aikoina muun muassa uuden The Life of Pablo -levyn julkaisun ja jopa tavallista erikoisemman some-käyttäytymisensä vuoksi. Nyt räppäri on noussut otsikoihin tehtyään yllätysvierailun Ruotsiin.

YouTube
YouTube

Kanye West nähtiin tiistaina 8. maaliskuuta Ruotsin Älmhultissa sijaitsevassa Ikea-tavaratalossa. Älmhult on huonekaluketjun synnyinpaikka, ja kaupungissa sijaitsee edelleen maailmankuulu Ikea-designmyymälä.

Tieto Kanye Westin vierailusta liikkeessä levisi nopeasti sosiaaliseen mediaan ja Ruotsin lehdistöön. Ikea ei suostunut paljastamaan, miksi supertähti vieraili yllättäen huonekalujätin päämajassa Ruotsissa.

– Se on totta, voimme vahvistaa Kanyen vierailleen täällä. En halua enkä voi kertoa enempää, kuin että hän on Älmhultin Ikeassa tänään, Ikean lehdistötiedottaja Jakob Holmström kertoi Aftonbladet-lehdelle.

Kanye itse oli yhtä salamyhkäinen tapahtuneesta. Räppäri kertoi Twitterissä olevansa inspiroitunut Ikea-vieraillustaan ja suunnittelevansa parhaillaan jotain Ruotsissa. Aftonbladetin mukaan onkin todennäköistä, että Ikea ja Kanye West olisivat ryhtymässä yhteistyöhön.