Kardashianin nännivilautus kohahdutti – exältä täydellinen reaktio

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kourtney Kardashian julkaisi itsestään Instagram-tililleen viekottelevan kuvan, jossa hän toivotti seuraajilleen hyvää yötä. Kuvassa kaunottarella on osaksi läpikuultava yläosa, jonka vuoksi nainen vilautti osan toisesta nännistään. Kuten arvata saattaa, nänni ei jäänyt keneltäkään huomaamatta.

Media kiinnitti huomiota heti 36-vuotiaan Kourtneyn kuvaan ja moni kauhistelikin kolmen lapsen äidin paljastelevaa kuvaa. Naisen entinen mies ja lasten isä Scott Disick oli Kourtneyn puolella vahvasti, ja hänen vastaus kuvasta aiheutuneeseen kohuun onkin lämmittänyt monien mieltä.

Kourtey nauttii sinkkuelämästään ja entinen mies näyttäisi hyväksyvän sen myös täysin. Scott Disick kommentoi kuvaa US Weekly -sivuston mukaan: ”Antaa palaa tyttö! Tiedän kolme lasta, joista tuli täydellisiä enkeleitä noiden nännien ansiosta”.

Goodnight?

Kuva, jonka Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) julkaisi