Ralliskandaali paisuu: ”Tunnistatko nämä älyn jättiläiset?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna sosiaalisessa mediassa levisi video, jossa Tahkolla rallikilpailun katsojat olivat sabotoineet erikoiskokeen reittiä lapioimalla reitille suuren määrän lumisohjoa. Teosta aiheutui rallikuskille vakava vaaratilanne, minkä johdosta kuljettaja näytti katsojille keskisormea.

Nyt verkossa haetaan sabotoijien henkilöllisyyksiä asian selvittämiseksi.

– Tunnistustehtävä! Haluaisimme (tositarkoituksella) tavata nämä Tahko SM-rallin EK6 lopussa auton ulkopuolella esiintyvät älyn jättiläiset ja käydä ihan ystävällinen keskustelu (saunan takana) aiheesta ”tahallisen vaaratilanteen aiheuttaminen”, Facebook-päivityksessä todetaan.

Haussa on viiden tai kuuden erikoiskokeen varrella seisseen henkilöllisyys

– Tämä katsojien aiheuttama ”pilailu” olisi voinut johtaa suuriin vahinkoihin ja sitä kautta korvausvelvollisuuteen! JAA tämä filmi, koska osallistut samalla WRC-kyydityksen arvontaan kesäkuun testeihimme!

Spoorit tukossa Tahko SM-rallin EK6'lla

Tunnistustehtävä! Haluaisimme (tositarkoituksella) tavata nämä Tahko SM-rallin EK6 lopussa auton ulkopuolella esiintyvät älyn jättiläiset ja käydä ihan ystävällinen keskustelu (saunan takana) aiheesta "tahallisen vaaratilanteen aiheuttaminen". Tämä katsojien aiheuttama "pilailu" olisi voinut johtaa suuriin vahinkoihin ja sitä kautta korvausvelvollisuuteen! JAA tämä filmi, koska osallistut samalla WRC-kyydityksen arvontaan kesäkuun testeihimme!

Julkaissut Mikko Eskelinen Fanpage 12. maaliskuuta 2016