Ekoperhe matkustelee pyöräilemällä – takana jo 6.000 kilometriä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nelihenkinen australialaisperhe on hurahtanut matkustelemiseen. Ympäristön suojelemiselle omistautunut Patrick Jones ja Meg Ulman ovat reissanneet lastensa kanssa ympäri Australiaa pyöräilemällä.

Perinteisestä perhelomasta poiketen Jones ja Ulman elävät lähes nollabudjetilla matkoillaan. He yöpyvät lastensa kanssa teltassa ja he tekevät ruokaa luonnosta saatavista raaka-aineista. Telegraph-lehden mukaan perheen välipaloihin kuuluvat marjat, hedelmät ja muut ruokakasvit.

Päivällistä ja illallista valmistetaan yleensä joko kalastamalla saadusta saaliista tai auton alle jääneiden eläinten raadoista. Perheen mukana viihtyvä koira Zero syö yleensä sen, mitä lapsilta jää syömättä.

Perheen tärkein tavoite on se, että he tuottavat mahdollisimman vähän päästöjä tai ympäristöhaittoja matkustellessaan. Perheen matka alkoi 14 kuukautta sitten ja heidän takanaan on nyt 6.000 kilometriä.

Matkan aikana perhe on nähnyt paljon upeita maisemia ja nähtävyyksiä. Lapset ovat oppineet paljon uutta luonnosta ja ympäristöstä. Vanhemmat toivovat, että retken ansiosta heidän lapsistaan varttuu ympäristön suojelijoita, jotka vaalivat heidän tavoin ekologisia arvoja.

#ergobaby #familyonbikes #dog #bike

Kuva, jonka Artist as Family (@artistasfamily) julkaisi

#homeschool #pipmag #tandem #familyonbikes #roadtrip #schooloftheroad #unschool #dog #jackrussell

Kuva, jonka Artist as Family (@artistasfamily) julkaisi

We crossed the border into our home state today. #victoria #seeaustralia #familyonbikes #cycletouring #headinghome

Kuva, jonka Artist as Family (@artistasfamily) julkaisi