Räppäri Tyga tuunasi hampaansa – naurettava vai tyylikäs?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Räppäri Tyga on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvan uusimmasta hammasgrillistään. 26-vuotias tähti oli törsännyt valtavan summan rahaa vaaleanpunaisin timantein koristeltuun hammaskoruunsa.

Daily Mail -lehden mukaan mies kutsuu itseään kultaketjujen kuninkaaksi. Niinpä Tyga myös pyrkii elämään itselleen antamansa lempinimen edellyttämällä tavalla. Kuva pinkistä hammasgrillistä on jakanut mielipiteitä.

Monien mielestä hammasgrilli on karmivan näköinen, sillä miehen hampaat eivät erotu ikenistä. Tyga on kuitenkin ollut ilmeisen tyytyväinen kallisarvoiseen hankintaansa. Voisi luulla, että mies erottuu muista räppäreistä kimaltelevan vaaleanpunaisella hammaskalustollaan.

@tvjohnny ? kool aid

Kuva, jonka Tyga / T-Raww (@kinggoldchains) julkaisi