Suuri päivä koitti: Paavi Franciscus liittyi Instagramiin!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Paavi Franciscus on liittynyt Instagram-palveluun lauantaina 19. maaliskuuta. 79-vuotias paavi valitsi tarkasti päivän profiilinsa luomiseen, sillä lauantaina tuli kuluneeksi kolme vuotta hänen virkaanastujaisjuhlistaan.

Paavin mukaan sosiaaliseen mediaan liittyminen on hyväksi kirkolle, sillä sen avulla hän tavoittaa useimmat katolisen kirkon 1,25 miljardista jäsenestä. USA Today -sivuston mukaan sosiaalinen media on paavin mielestä oiva kanava saada viestinsä kuuluviin.

Paavilla on jo entuudestan Twitter-tili, jossa hän kommunikoi ihmisten kanssa yhdeksällä eri kielellä. Paavin englanninkielistä tiliä seuraa lähes yhdeksän miljoonaa ihmistä ja espanjankielistä jopa 11 miljoonaa ihmistä. On hyvin mahdollista, että Instagramiin liityttyään hän ohittaa maailmankuulut julkkikset seuraajiensa määrässä. Jää nähtävksi julkaiseeko paavi itsestään myös selfieitä.