Alessandra käänsi katseet rannalla – nämäkö ensi kesän hittiuikkarit?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli ja Victoria’s Secret -enkeli Alessandra Ambrosio on kuvankaunis ja monen naisen ihailema, minkä vuoksi kaunottarella onkin Instagram-tilillään jo yli viisi miljoonaa seuraajaa. Nyt supermalli on kääntänyt uikkareillaan katseet uimarannalla.

Alessandra ikuistettiin Malibun rannalla Los Angelesin liepeillä poseeraamassa hopeanhohtoisissa uikkareissa, jotka poikkeavat selvästi tavallisen värisistä uima-asuista. Aika näyttää tuleeko tämänkaltaisista uikkareista tulevan kesän hittituote suomalaisilla rannoilla.

Taannoin Alessandra Ambrosio paljasti miten hän saa Instagram-kuvistaan poikkeuksellisen upeita. Salaisuus paljastui, kun hänen takanaan ollut peili näytti Ambrossion käsissä olevat valot. Ambrosion ottamassa kasvokuvassa on kaunis ja tasainen etuvalo. Malli piteli käsissään valoja, jotka nainen on asettanut tarkoituksella kummallekin puolelle kameraa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat