Korealaiset yrittivät tunnistaa länsimaalaisia julkkiksia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Länsimaalaiset ovat usein yhtä mieltä siitä, että aasialaiset näyttävät todella samankaltaisilta, eikä heidän yksilöiminen ulkonäön perusteella ole helppoa. Nyt korealaiset ovat joutuneet tunnistamaan tunnettuja länsimaalaisia henkilöitä.

Korealaisten mielestä näytämme kaikki samalta. Nyt heille on annettu tehtävä, jossa he yhdistävät saman julkisuuden henkilön kuvat toisiinsa. Samassa ryhmässä ovat esimerkiksi Katy Perry ja Zooey Deschanel, ja korealaisten tulee tunnistaa kuvien avulla mitkä kuvat kuuluvat kenellekin.

Tehtävä saattaa olla vaikea myös länsimaissa asuvalle, sillä monet julkisuudessa olevat naiset tavoittelevat samankaltaista ulkonäköä. Koreassa on oma menestynyt viihdeteollisuus, eivätkä länsimaiset popmuusikot tai näyttelijät ole heille välttämättä tuttuja.