Näin Ruotsissa nauretaan Suomelle ja suomalaisille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomi ja Ruotsi ovat olleet kautta aikojen kiistakumppaneita aivan kuten lukemattomat muutkin naapurimaat keskenään. Tilanteeseen kuuluu olennaisena osana toisen maan ja sen kansalaisten heikkouksien etsiminen ja niille nauraminen.

Parhaillaan länsinaapurissamme leviää Afronbladetin Lajkat.se -alasivuston julkaisema kooste suomalaisten erikoisuuksista. 14 syytä miksi rakastamme suomalaisia -otsikoitu artikkeli on jaettu Facebookissa jo lähes 8.000 kertaa.

Google Maps
Google Maps

Mukana on myös Staran jo vuosia sitten nostama hauska kuvakaappaus Lempäälän kartasta sekä useita hauskoja esimerkkejä suomen vaikeasta kielestä sekä muun muassa säästä. Ruotsissa säät tosin ovat aivan samanlaiset kuin Suomessakin. Monissa muissakin maissa on naurettu aikojen saatossa esimerkiksi suomen kielen kalsarikännit-sanalle.