Vuoristorata ja virtuaalilasit yhdistettiin – uskaltaisitko tähän kyytiin?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Virtuaalikypärät voivat tarjota käyttäjille aidon kaltaisia ja hurjia elämyksiä. Yhdysvaltojen Georgiassa sijaitseva huvipuisto aikoo viedä kuitenkin virtuaalielämyksen vielä pidemmälle, yhdistäen siihen tosielämän huvipuistolaitteen.

Youtuben Theme Park Review -kanavan tuoreella videolla päästään tutustumaan Six Flags Over Georgia -huvipuiston Dare Devil Dive -uutuuslaitteeseen. Käytännössä kyse on vuoristoradasta, jonka kyytiin istuvien päähän puetaan virtuaalilasit.

Vuoristorata olisi epäilemättä hurja ilman virtuaalikypärääkin, mutta laite antaa kokemukselle aivan uuden ulottuvuuden. Radan matkustajien silmiin avautuvassa virtuaalimaailmassa he nimittäin lentävät avaruusaluksella, ammuskellen samalla maata valoittavia avaruusolentoja.