Kartasta paljastui härski yksityiskohta – alaston nainen!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomen kartan nähdään usein muistuttavan muodoltaan naista, eli tässä tapauksessa Suomi-neitoa. Taannoin paljastimme, että Lempäälästä löytyy kovasti fallossymbolia muistuttava alue. Parhaillaan verkossa kiertää karttakuva, josta on paljastunut hieman toisenlaisen neidon ääriviivat.

Imgur-käyttäjä Shinygreencloudin jakamassa kuva saattaa näyttää nopeasti aivan tavanomaiselta kartalta. Tarkemmin katsottuna kuitenkin paljastuu, että kuvitteelliseen karttaan on sitä tehtäessä piilotettu alaston nainen.

Shinygreencloudin mukaan kesti vuosikausia, ennen kuin hän tajusi mistä seinällä roikkuneessa kartassa oli todellisuudessa kysymys. Naisen ääriviivojen lisäksi kartasta voi löytää myös kaksimielisiä paikannimiä ja muita härskejä yksityiskohtia. Esimerkiksi kartan mittakaava on tehty rintaliivien kuppikokojen mukaan.

View post on imgur.com

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat