Yksinhuoltajaäidit treffimarkkinoiden pohjasakkaa

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maksullinen treffisivusto What’s Your Price on toteuttanut käyttäjillään kyselyn liittyen sinkkujen vanhemmuuteen ja lapsiin. Tulosten perusteella naiset ovat huomattavasti suopeampia yksinhuoltajaisiä kohtaan kuin miehet yksinhuoltajaäitejä.

Peräti kolmasosa miehistä myöntää, että eivät halua mistään hinnasta treffikumppanikseen naista, jolla on lapsia. Päätös liittyy yleensä yksinhuoltajaäitien taloudelliseen tilanteeseen, sillä miehet kuvittelevat kaikki lastensa kanssa yksin elävät naiset tyhjätaskuiksi.

Lisäksi äiti-ihmiset joutuvat usein olemaan lastensa takia kytköksissä exään, mikä ahdistaa monia kaksilahkeisia. Sen sijaan 64 prosenttia naisista myöntää, että eivät näe huoltajaisää huonossa valossa ja olisivat valmiita tapailemaan heitä.

Kyselytuloksia saattaa kuitenkin vääristää se, että monet isät valehtelevat treffisivustolla jälkikasvustaan ja osa ei kerro siitä uudelle tuttavalle kuin ajan saatossa. Treffiekspertti Brandon Wade kertoo, että ihmisten kannattaa kertoa lapsista suoraan deittiprofiilissaan kiusallisten tilanteiden välttämiseksi.