Doping-kohun ryvettämä Maria Sharapova rannalla – bikineissä tietenkin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäläinen tenniskaunotar Maria Sharapova erosi pari vuotta sitten poikaystävästään, koripallotähti Sasha Vujacicista. Sittemmin Maria on ikuistettu useita kertoja paparazzikuviin lähinnä lomailemassa. Parhaillaan Maria lomailee Meksikon maisemissa.

Eilen Maria Sharapova kiinnitti rannalla myös paparazzien huomion, kun hän nautiskeli elämästä täysin rinnoin punaisiin bikineihin sonnustautuneena. Hän ei näyttänyt ainakaan piilottelevan julkisuudelta, vaikka vain kolme viikkoa aiemmin hän myönsi jääneensä kiinni doping-testissä tämän vuoden Australian avoimissa.

Maria Sharapova on usein korostanut olevansa ihminen, joka ei halua revitellä elämänsä tapahtumia julkisuuden valokeilassa. Ex-pariskunta Sharapova ja Vujacic alkoivat tapailla toisiaan jo vuonna 2009. Pariskunta eteni kihloihin asti, ja Maria sai mieheltä hulppean 250.000 dollarin kihlasormuksen. Säteilevän kaunis neitokainen on tehnyt urheilijan uransa lisäksi mallintöitä. Hänet on nähty muun muassa Sport Illustrated -lehden uimapukunumerossa ja Niken, Princen ja Canonin mainoksissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash