Taapero yritti saada saapasta jalkaan – sitkeyden perikuva!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien lasten kohdalla kenkien pukeminen on ensimmäisiä asioita, joita pukemisen suhteen halutaan oppia. Kenkien jalkaan laittaminen tarkoittaa aina sitä, että jotakin mukavaa tapahtuu, pääsee ulos leikkimään tai kaverin luo kylään.

Taaperot alkavat monesti sovittamaan jalkaansa vanhempiensa kenkiä jo hyvin varhain. Tällä kerralla videolla nähdään hauska tilanne, kun pieni taapero yrittää saada erikoisella tyylillä kumisaapasta jalkaansa.

Taaperot näyttävät monissa tilanteissa siltä kuin he olisivat juopuneita aikuisia. Video kumisaapasta jalkaansa yrittävästä lapsesta on lähtenyt nopeasti Facebookissa leviämään varmasti juuri siitä syystä, että moni aikuinen pystyy samaistumaan lapsen ponnisteluihin.