Basistin villi esitys leviää verkossa – tästä mallia myös Suomessa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tavalliset ihmiset voivat kalastella hetken kuuluisuutta julkaisemalla omia videotekeleitään koko maailman katseltavaksi internetiin. Nyt vuoroon nousee bassoa villillä otteella soittava Junior Groovador. Varautukaa nauramaan.

Brasilialainen basisti on villinyt internetin julkaisemillaan videoilla. Pyöreähkö mies soittaa instrumenttiaan tiukalla otteella samaan aikaan, kun hän keinuttaa takamustaan likimain twerkaten. Peppu pyörii hypnotisoivasti bassokuvioiden ja taustamusiikin tahdissa.

Video kiertää viraalina netissä, ja sitä on katsottu yli kaksi miljoonaa kertaa Facebookissa. Miehellä on julmettu määrä seuraajia ja hän on ilmeisesti kovin suosittu muusikko kotimaassaan. Groovaamisen hän ainakin osaa erittäin mainiosti.

Olá meus amigos e amigas vídeo novo pra toda galera groovada diretamente do studio de Rafael Percussa de Natal fazendo aquele groove dançante vamos compartilhar ai novidades vem ai!Instagram: @juniorgroovadorVamos groovar meus amigos !

Posted by Júnior Groovador on Friday, March 11, 2016