Povipommi Coco seksielämästään: ”Sellaista ei ole!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Povipommi Nicole Coco Austin synnytti marraskuussa tyttölapsen, joka sai nimekseen Chanel. Räppäri Ice-T:n vaimo on nyt myöntänyt julkisesti, että vauva on hankaloittanut pariskunnan seksielämää. Julkkikset jakavat mielellään yksityisasioita elämästään.

Splash
Splash

Amerikkalainen kohumalli Coco Austin on puhunut nyt suoraan pariskunnan rakkauselämän kärsineen vauvan syntymän jälkeen. People-lehdelle haastattelun antanut muotovalio paljastaa, että pariskunta ei ole harrastanut seksiä kertaakaan synnytyksen jälkeen.

– Tulet sinuiksi asian kanssa, että et harrasta seksiä tai kuntosaliharjoittelua noin 16 viikkoon synnytyksen jälkeen. Silloin ei edes tee mieli seksiä, koska koko elämä pyörii lapsen ympärillä. Maailmassa ei ole tällöin mitään seksuaalista, Coco tilittää.

Coco kuvailee perhettään tiiviiksi yhteisöksi, joka jopa nukkuu samassa sängyssä koirat mukaanlukien. Tällöin seksin harrastaminen on lähes mahdotonta, mikäli aikuisille ei jää kahdenkeskistä aikaa. Coco Austin ja Ice-T avioituivat vuonna 2002.