Kim Kardashian: ”En ole koskaan nähnyt valkoihoisen penistä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rikas perijätär Khloe Kardashian tähdittää omaa keskusteluohjelmaansa Kocktails With Khloe. Nainen myönsi äskettäin esitetyssä jaksossa, ettei ole koskaan nähnyt vaaleaihoisen miehen sukupuolielimiä. Kuten tiedetty, ovat Kardashianin suvun naiset mieltyneitä tummaihoisiin miehiin.

Koomikko Pauly Shore vieraili Khloen vieraana keskusteluohjelmassa ja nosti aiheen esiin. Hän kysyi Khloelta, miksi hän deittailee ainoastaan tummaihoisia miehiä. Kaunis nainen tokaisi, että hän viettää aikaansa sellaisten miesten kanssa, jotka kiinnostavat häntä. Sinisilmäiset brunettimiehet eivät ole hänen juttunsa.

– En ole koskaan nähnyt valkoihoisen penistä. Joten jos haluat, voit näyttää omasi minulle. En ole nähnyt sellaista ennen, Khloe sanoi Paulylle.