Mies rakensi toimivan auton puusta – upea näky!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Romanian Coruncassa asusteleva Peter Szabo on käyttänyt kolme vuotta ja kahdeksan kuukautta elämästään autonsa rakentamiseen. Erikoisen miehen projektista teki se, että mies nikkaroi autonsa puusta.

Taitavana puuseppänä tunnettu Szabo on saanut viimein autonsa valmiiksi. Vaimoaan kunnioittaen Peter nimesi autonsa Juliaksi. Barcroft Cars -kanava on julkaissut upeasta menopelistä esittelyvideon. Mies laskeskeli, että hänellä on kulunut auton tekemiseen 4.500 tuntia ja rahaa on palanut 18.000 euroa.

Szabo on lopputulokseen tyytyväinen. Tyylikkäästi muotoillussa autossa on käytetty paljon uutta teknologiaa. Konepellin alta löytyy Ford Taunusin V6 2.3 -litrainen moottori. Peter ajelee erikoisella autollaan lähinnä rauhallisia maaseutureittejä, vaikka miehen mukaan autolla voisi hyvin ajaa myös moottoriteillä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.