Sinustako linnanherra? Onnistuu 7,2 miljoonalla eurolla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Italian Todissa sijaitseva histroallinen linna Castello di Sismano on tullut myyntiin 7,2 miljoonan euron hintaan. 900-luvulla rakennetussa linnassa on 22 huonetta ja päärakennusta ympäröi pieni kylä, johon kuuluu 17 erilaista taloa ja huvilaa.

Historiallisessa kylässä on pyöritetty viime vuosina hotellitoimintaa. Sismanoa myydään pilkkahintaan, sillä 7,2 miljoonalla saa itselleen linnan, 1600-luvun kirkon ja kylän rakennukset. Linnan pihamaata ympäröivät kauniit istutukset ja rakennusten suojista löytyy myös uima-allas.

Daily Mail -lehden mukaan upeassa maalaismaisemassa sijaitseva linna on vain puolentoista tunnin ajomatkan päässä Roomasta. Miljonääreille on tarjoutunut ainutlaatuinen mahdollisuus ryhtyä oman kylän ja linnan herraksi. Castello di Sismano on myös hyvä sijoituskohde hotelliyrittäjille, sillä pienellä ehostuksella ja oikeanlaisella markkinoinnilla paikan voi saada vielä ennennäkemättömään kukoistukseen.

Lindo lugar perto da Locanda! #castellodisismano #umbria #umbrians #igumbria #ig_umbria #italia #ilikeitaly #italyiloveyou

Kuva, jonka ? locandadidoris (@locandadidoris) julkaisi

* Nocturnal places *

Kuva, jonka _IlContestyle ?? (@_ilcontestyle) julkaisi